Wednesday, July 27, 2011

Adakah anda sudah memiliki novel KDU?? Lontarkan pendapat anda mengenai novel ni :)

Assalamualaikum

Adakah anda sudah memiliki novel Kau Ditakdirkan Untukku?

Apa pendapat anda mengenai jalan citernya? Sudi2kanlah memberi pendapat ya... :)

Pendapat anda sedikit sebanyak dapat memperbaiki kelemahan cara penulisan gee yang masih merangkak dalam bidang penulisan.

Terima kasih buat semua yang setia menunggu nvl ini sehingga diterbitkan.

Salam Sayang buat semua :D

18 comments:

The Lady Chosen said...

saya belum lagi beli novelawk ni..tp ade jugak mengikuti perkembangan cerita ni.. ape pon cerita yg ni sgt best and sy dlm proses utk membeli nyer ~congrate utk anda kerana novel tlh dibukukan XD

miznza84 said...

Nza dah beli.. best bgat.....
yg pasti nza puas ati sgt ngn ending dia..
tahniah sis..

syira mahazir said...

terbitan mne ek?? hrituh p mph xde pon novel neh..

seed169 said...

tengah dalam proses pembelian
dah lama tunggu novel ni..
apa pun tahniah buat awak

Eijan said...

saya mengikuti perkembangan novel ini masa di blog lagi...saya mmg menunggu sambungan seterusnya dlm bentuk novel. Sy pasti akan dptkan novel ini dan tak sabar nak tau endingnya.

Salina Azni said...

dh beli novel ni dan baru abis baca... cite best...hepi ending...

Anonymous said...

aslkum kak..kite dh bace novel nih..best sgt..siap promote pd member2..sellu2 beli novel yang telah separuh dipost di blog tk bape nk best sgt bile jadi novel..tp akak punye mmg thumbs up!tk sia2 duit melayang...10 over 10..:))

geemus said...

> The Lady Chosen : Thankss... sudi2kan memiliki novel ni nanti ya :)

> miznz84 : Terima kasih... itulah yg k gee harapkan... semoga dpt memuaskan hati pembaca dgn jln citernya...:)

>syira mahazir : terbitan karyaseni syira... skrg sudah mula berada di pasaran...:)

>seed169 : Terima kasih seed... sudi2 dptkan nvl ni nanti ya :)

>Eijan : terima kasih Eijan :) harap Eijan berpuas hati dgn jln citernya nanti :)

> Salina Azni : terima kasih Salina sudi memiliki nvl KDU :)

> Anonymous : Waalaikumussalam...terima kasih dik menyukai citer KDU...itulah harapan k gee semoga pembaca akan berpuas hati dgn jln citer KDU...walaupun k gee sedar pasti byk kekurangannya tetapi akan cuba perbaiki dimasa depan... :)
Terima kasih juga sbb promote nvl KDU kat member2 adik... k gee sgt menghargainya.... thanks ya ;)

SyAz n HaNi said...

sy dah bli dr karya seni siap ada t.tgn lagi...hehehe... ending yg best... menarik... sweet sgt akmal n anis...hehehe...

aiRiNa_aiNuN said...

saya baru beli n baru dapat dari karya seni...mmg best la cite KDU nie..xmenghampakan pon..xrugi follow dr awal cte nie kt blog.. ending die pon best..kak gee nanti wat cte y best lg ea..

geemus said...

SyAz n HaNi> terima kasih :) gee sangat menghargainya... harap berpuas hati dgn jln citernya...:)

geemus said...

aiRiNa aiNun > terima kasih airina :) harap berbaloi dgn penantian sehingga nvl ni diterbitkan...k gee sangat menghargainya...senang hati k gee nvl ini tidak menghampakan airina...insyaAllah akan sambung JL pula selepas ini...:)

K said...

hii gee... hehehe K dah dptkan buku KDU sbb K mmg mengikuti cerita ni dari awl kat blog.. best...best..best...hehe anyway congrats :)

geemus said...

K > hye K :) terima kasih sudi memiliki nvl KDU... harap K berpuas hati dgn jln citernya :)

jajazuzu said...

kak, haja x dan lg nak beli. so, x dpt nak "kutuk" kak gee lg ni. hehehhhe...slmat berpuasa kak. =)

geemus said...

jajazuzu > ko mmg haja saja buat2 x dan...hehehe x pa lambat ckit ko nak 'kutuk' k gee kan ekekeke... selamat berpuasa juga utk haja :)

Anor said...

dah lama beli pun... best cite dia.
tahniah...

geemus said...

Anor > terima kasih Anor :)