Sunday, June 19, 2011

Akhirnya....


Salam

hari ni bab terakhir di Penulisan2u dan novel Kau Ditakdirkan Untukku akan menemui anda di pasaran JULAI nanti.

Gee akan war2kan di sini bila novel ini akan ada di pasaran nanti.

Terima kasih kerana sabar menunggu novel ini untuk diterbitkan.

Untuk sambungan bab 23 sila klik di bawah... :)

http://www.penulisan2u.my/2011/06/novel-kau-ditakdirkan-untukku-23/

Salam sayang

Gee Muszisya

8 comments:

miznza84 said...

tahniah... akhirya muncul jugak...

Liza said...

Gee..tahniah...tahniah..maknanya we all dah boleh baca bulan Julai ni? Siapa pernerbitnya? KN ke?

Liza said...

Ke Karya Seni...?

geemus said...

terima kasih miznza84 & Liza... insyaAllah Julai bulan kelahiran novel sulung gee Kau Ditakdirkan Untukku. Terbitan Karya Seni Liza naungan Penulisan2u sendiri... jgan ketinggalan dapatkan novel ni nanti ya dan jangan lupa bagi komen juga. :)

jajazuzu said...

kak gee, haja nak free copy. haja sanggup dtg umah tau... hehhehe

opss..ke kena buat appointment?

fatim fatimah said...

tk sabar nak dptkan novel ni,,dah lm tggu,,tahniah gee

geemus said...

jajazuzu > hehehe... beli la aja buat koleksi... ahak~

fatim fatimah > terima kasih fatim jgn ketinggalan dptkan novel ni nanti ya :)

ida said...

Ada lagi tak Novel kau ditakdirkan unutkku